Błąd podczas zapisu

Błąd podczas zapisu

Postprzez Piotr » 12 kwi 2010, 15:47

Witam
Po wstawieniu bloku i próbie zapisu pojawia się błąd
4044 Prj\lib\DRW\DWGdirectWriter.cpp 5 Invalid input Creating an Invalid entity A5818

Nie znalazłem niczego sensownego w necie.
Załączniki
errsav.jpg
errsav.jpg (12.94 KiB) Przeglądane 9335 razy
Piotr
 
Posty: 1
Dołączył(a): 12 kwi 2010, 15:41

Re: Błąd podczas zapisu

Postprzez bronislav.gabrys » 10 cze 2010, 12:13

Producent dotychczas nie wyraził się w sprawie błędu w wersji niekomercyjnej ProgeCAD SMART. Aby bezproblemowo używać CAD aplikacji polecamy użyć wersję ProgeCAD Professional w języku polskim albo angielskim.
Bronislav Gabryš
bronislav.gabrys
 
Posty: 161
Dołączył(a): 07 cze 2010, 09:22
Lokalizacja: Praha/Pardubice/Dívčí Hrad

Re: Błąd podczas zapisu

Postprzez mili_metr » 26 sty 2011, 10:23

Witam

Mam problem z zapisywniem rysunków po wpisaniu scieżki do pliku i nazyw wyskakuje poniższy błąd. Podanie nowej nazwy i zmiany lokalizacji nie zawsze pomaga i błąd wyskakujue ponownie. Proszę o pomoc.
Załączniki
błąd.png
mili_metr
 
Posty: 2
Dołączył(a): 26 sty 2011, 10:18

Re: Błąd podczas zapisu

Postprzez bronislav.gabrys » 03 lut 2011, 09:49

Witam, w takim razie jest możliwe uruchomić plik "regcad.exe" (odnowienie pasku narzędzi i menu, który znajduje się w pożytku w katalogu progeCAD Professional 2010 PLK) albo reinstalacja aplikacji.
Bronislav Gabryš
bronislav.gabrys
 
Posty: 161
Dołączył(a): 07 cze 2010, 09:22
Lokalizacja: Praha/Pardubice/Dívčí Hrad

Re: Błąd podczas zapisu

Postprzez Argip » 20 wrz 2011, 12:08

Witam.

Podczas próby zapisu rysunku wykorzystując opcje „zapisz jako” wszystko działa prawidłowo. Niestety tworząc nowy rysunek lub modyfikując ten sam i próbując go zapisać wykorzystując opcję „zapisz” pojawia mi się komunikat jak w załączniku. Dzieje się to przy wszystkich rysunkach.
Załączniki
screen.png
Argip
 
Posty: 1
Dołączył(a): 20 wrz 2011, 11:46

Re: Błąd podczas zapisu

Postprzez bronislav.gabrys » 22 wrz 2011, 08:33

Dzień dobry,

wszystkie pliki należy zapisywać z nazwami bez polskich znaków, także w ścieżkach plików i folderów.
Bronislav Gabryš
bronislav.gabrys
 
Posty: 161
Dołączył(a): 07 cze 2010, 09:22
Lokalizacja: Praha/Pardubice/Dívčí Hrad


Powrót do Błędy

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron