Nie działa funkcja PLAN

Nie działa funkcja PLAN

Postprzez chiefpnz » 19 paź 2011, 23:15

Chcę wrócić do pierwotnego widoku detalu obróconego uprzednio w przestrzeni. Czemu nie działa funkcja PLAN wpisana do wiersza poleceń? Program twierdzi, że nie rozpoznał polecenia.
chiefpnz
 
Posty: 2
Dołączył(a): 19 paź 2011, 22:39

Re: Nie działa funkcja PLAN

Postprzez bronislav.gabrys » 24 paź 2011, 10:11

Ta funkcja nazywa się "Rzut poziomy", stąd pochodzi nowy skrót klawiszowy "RZP". Pan ma możliwości wpisać do paska poleceń "rzp" lub po angielsku "_plan".
Bronislav Gabryš
bronislav.gabrys
 
Posty: 161
Dołączył(a): 07 cze 2010, 09:22
Lokalizacja: Praha/Pardubice/Dívčí Hrad

Re: Nie działa funkcja PLAN

Postprzez chiefpnz » 28 paź 2011, 20:37

Istotnie - teraz działa jak należy. Dziękuję!
chiefpnz
 
Posty: 2
Dołączył(a): 19 paź 2011, 22:39

Re: Nie działa funkcja PLAN

Postprzez bronislav.gabrys » 01 lis 2011, 23:52

W porządku. :)
Bronislav Gabryš
bronislav.gabrys
 
Posty: 161
Dołączył(a): 07 cze 2010, 09:22
Lokalizacja: Praha/Pardubice/Dívčí Hrad


Powrót do Przykłady

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

cron