Strona 1 z 1

Błąd podczas uruchamiania programu

PostNapisane: 17 sty 2011, 18:51
przez Bajmex
Podczas uruchamiania programu pokazuje się zakładka: ,, Ostrzeżenie (CF-0x07)" z dopiskiem: ,,Pojawił się błąd ogólny".
Nie jestem mocny w te klocki i nie wiem o co chodzi. Program zakupiłem około pół roku temu i dzisiaj coś takiego się pojawia no i oczywiście nie mogę pracować.
Sprawdzałem inne programy, no bo jeśli ogólny błąd no to inne nie powinny też działać ale wszystkie działają poprawnie. Już nawet przeinstalowałem kilka razy na nowo i ciągle to samo. Czy ktoś miał taki problem ?. Bardzo proszę o pomoc.

Re: Błąd podczas uruchamiania programu

PostNapisane: 23 sty 2011, 00:22
przez bronislav.gabrys
Czy mogę poprosić o zdjęcie ekranu?? Prześlę producentom do Włoch. Proszę też spróbować odinstalowanie wszystkich plików i rejestrów. Odinstalacja opisana jest w podręczniku.

Re: Błąd podczas uruchamiania programu

PostNapisane: 27 cze 2011, 14:57
przez proj-infra.pl
Mam dokładnie taki sam problem: przeinstalowanie/zainstalowanie na innym dysku i inne tego typu zagrywki nie działają.
Jak uporać się z tym problemem?? Dodam że problem pojawił się po utworzeniu partycji, natomiast przeinstalowałem i zainstalowałem na nowo 3-4 krotnie już po utworzeniu partycji.
Treść komunikatu: Ostrzeżenie (CF-0x07) [w nagłówku]
Pojawił się ogólny błąd [treść komunikatu]
Czekam na pomoc

Re: Błąd podczas uruchamiania programu

PostNapisane: 30 cze 2011, 09:28
przez bronislav.gabrys
Witam, polecam ponowne uruchomienie aplikacji lub wytworzenie nowego profilu użytkownika w systemie Windows.

Re: Błąd podczas uruchamiania programu

PostNapisane: 10 cze 2012, 13:16
przez Xpuk
Witam mam taki oto problem popracowałem na progecadzie około godziny, i nagle ot tak sobie program się wyłączył. ponowne uruchomienia skutkują tym, iż program jakby się uruchamia ale prawie że natychmiast znika. Co na to można poradzić? Mam tylko na razie wersję testową a pilnie potrzebuję dokończyć na jutro jeden projekt, i nie wiem czy wersja testowa po ponownej instalacji nie odmówi mi współpracy.
Proszę o szybką odpowiedź.

Re: Błąd podczas uruchamiania programu

PostNapisane: 18 cze 2012, 08:38
przez bronislav.gabrys
Dzień dobry, czy Pan uruchamia progeCADa przez rysunek, albo tylko aplikację? Jeżeli pojawi się początkowy ekran, ale program się nie uruchomi, należy zakończyć proces "icad.exe", następnie proszę spróbować ponownie uruchomić progeCADa. Jeżeli się nie uda, należy otwórzyć folder poparcia użytkownika w menu "Start" -> "Wszystkie programy" -> "progeCAD 2011 ..." -> "Pożytek" -> "Folder poparcia użytkownika" i stąd przesunąć wszystkie objekty do nowego folderu, do pustego folderu "Folder poparcia użytkownika" skopiować wszystkie pliki z folderu "C:\Program Files (x86)\ProgeCAD\progeCAD 2011 Professional PLK\user data cache". Następnie jest potrzebne odnowić paski narzędzi i menu.