Błąd podczas uruchamiania programu

Błąd podczas uruchamiania programu

Postprzez Bajmex » 17 sty 2011, 18:51

Podczas uruchamiania programu pokazuje się zakładka: ,, Ostrzeżenie (CF-0x07)" z dopiskiem: ,,Pojawił się błąd ogólny".
Nie jestem mocny w te klocki i nie wiem o co chodzi. Program zakupiłem około pół roku temu i dzisiaj coś takiego się pojawia no i oczywiście nie mogę pracować.
Sprawdzałem inne programy, no bo jeśli ogólny błąd no to inne nie powinny też działać ale wszystkie działają poprawnie. Już nawet przeinstalowałem kilka razy na nowo i ciągle to samo. Czy ktoś miał taki problem ?. Bardzo proszę o pomoc.
Bajmex
 
Posty: 1
Dołączył(a): 17 sty 2011, 18:26

Re: Błąd podczas uruchamiania programu

Postprzez bronislav.gabrys » 23 sty 2011, 00:22

Czy mogę poprosić o zdjęcie ekranu?? Prześlę producentom do Włoch. Proszę też spróbować odinstalowanie wszystkich plików i rejestrów. Odinstalacja opisana jest w podręczniku.
Bronislav Gabryš
bronislav.gabrys
 
Posty: 161
Dołączył(a): 07 cze 2010, 09:22
Lokalizacja: Praha/Pardubice/Dívčí Hrad

Re: Błąd podczas uruchamiania programu

Postprzez proj-infra.pl » 27 cze 2011, 14:57

Mam dokładnie taki sam problem: przeinstalowanie/zainstalowanie na innym dysku i inne tego typu zagrywki nie działają.
Jak uporać się z tym problemem?? Dodam że problem pojawił się po utworzeniu partycji, natomiast przeinstalowałem i zainstalowałem na nowo 3-4 krotnie już po utworzeniu partycji.
Treść komunikatu: Ostrzeżenie (CF-0x07) [w nagłówku]
Pojawił się ogólny błąd [treść komunikatu]
Czekam na pomoc
proj-infra.pl
 
Posty: 2
Dołączył(a): 27 cze 2011, 14:36

Re: Błąd podczas uruchamiania programu

Postprzez bronislav.gabrys » 30 cze 2011, 09:28

Witam, polecam ponowne uruchomienie aplikacji lub wytworzenie nowego profilu użytkownika w systemie Windows.
Bronislav Gabryš
bronislav.gabrys
 
Posty: 161
Dołączył(a): 07 cze 2010, 09:22
Lokalizacja: Praha/Pardubice/Dívčí Hrad

Re: Błąd podczas uruchamiania programu

Postprzez Xpuk » 10 cze 2012, 13:16

Witam mam taki oto problem popracowałem na progecadzie około godziny, i nagle ot tak sobie program się wyłączył. ponowne uruchomienia skutkują tym, iż program jakby się uruchamia ale prawie że natychmiast znika. Co na to można poradzić? Mam tylko na razie wersję testową a pilnie potrzebuję dokończyć na jutro jeden projekt, i nie wiem czy wersja testowa po ponownej instalacji nie odmówi mi współpracy.
Proszę o szybką odpowiedź.
Xpuk
 

Re: Błąd podczas uruchamiania programu

Postprzez bronislav.gabrys » 18 cze 2012, 08:38

Dzień dobry, czy Pan uruchamia progeCADa przez rysunek, albo tylko aplikację? Jeżeli pojawi się początkowy ekran, ale program się nie uruchomi, należy zakończyć proces "icad.exe", następnie proszę spróbować ponownie uruchomić progeCADa. Jeżeli się nie uda, należy otwórzyć folder poparcia użytkownika w menu "Start" -> "Wszystkie programy" -> "progeCAD 2011 ..." -> "Pożytek" -> "Folder poparcia użytkownika" i stąd przesunąć wszystkie objekty do nowego folderu, do pustego folderu "Folder poparcia użytkownika" skopiować wszystkie pliki z folderu "C:\Program Files (x86)\ProgeCAD\progeCAD 2011 Professional PLK\user data cache". Następnie jest potrzebne odnowić paski narzędzi i menu.
Bronislav Gabryš
bronislav.gabrys
 
Posty: 161
Dołączył(a): 07 cze 2010, 09:22
Lokalizacja: Praha/Pardubice/Dívčí Hrad


Powrót do Błędy

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

cron